GAIN (GEMINI ACADEMIC INITIATIVE)

Programului GAIN (GEMINI ACADEMIC INITIATIVE) este un program educativ realizat de către firma GEMINI CAD SYSTEMS dedicat persoanelor și instituțiilor educaționale care pregătesc specialiști CAD/CAM pentru industria modei și confecțiilor, sau sunt implicați în cercetare/dezvoltare în același domeniu.

În cadrul acestui program, GEMINI CAD SYSTEMS oferă licențe educaționale gratuite pentru softurile GEMINI CAD, servicii Cloud și suport gratuit tuturor persoanelor și instituțiilor partenere beneficiare ale Programului GAIN (GEMINI ACADEMIC INITIATIVE), incluzând profesori, elevi, formatori, cursanți, cercetători, pe toată perioada în care sunt implicați în activități educaționale.

Tehnologia furnizată de GEMINI CAD SYSTEMS în cadrul parteneriatului educațional acoperă întregul flux de proiectare și producție, răspunzând provocărilor moderne precum automatizarea și personalizarea producției, integrarea și comunicarea între procese, dispozitive și sisteme informatice și de producție.

GAIN (GEMINI ACADEMIC INITIATIVE) exprimă contribuțiile companiei, într-o manieră concretă, la îmbunătățirea standardelor tehnice de învățare la nivel mondial, prin facilitarea accesului la tehnologii de vârf atât pentru profesori/formatori, cât și pentru elevi/cursanți.

În plus, parteneriatul educațional între firma GEMINI CAD SYSTEMS și beneficiarii GAIN vizează o gamă largă de posibile colaborări și suport reciproc, cu scopul îmbunătățirii propriei activități și susținerea cu bucurie a evoluției industriei confecțiilor, care este atât de necesară.